多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 5059|回復: 9

隔離台主給人勁駡

高級會員

活躍會員熱心會員

新消息!

隔离台主给人劲骂,看图片内容,想唔笑都几難

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

圖片呢? 罵什麼? 佢地好醒嘅, 唔夠2分鐘就刪帖GA啦...
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

你说得对,已经铲走了

高級會員

活躍會員熱心會員

危Sir
您縰橫spa多年,細佬想請教下以前在QQ SPA做條女叫Yaya,我知佢而家做左老闆,唔知熟客佢而家肯唔肯親自做呢?條女以前啲nuru massage真係好爽,俾多些$我都唔介意。

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-7-4 13:19
你说得对,已经铲走了

到底罵什麼? 可以話番比我知?
危Sir一出鬼神驚

51萬

管理員

財神 發表於 2017-7-4 13:28
危Sir
您縰橫spa多年,細佬想請教下以前在QQ SPA做條女叫Yaya,我知佢而家做左老闆,唔知熟客佢而家肯唔肯 ...

佢依家响邊先?
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

即係而家啱啱開嗰間"等於二"個長腿飛機場老細婆!隔離台有條友仔叫Jason15話呢條女好X正咁話喎,以前曾經灼過條女N多次,報告中話要收X埋諗住獨食唔X分享喎!記憶中以前條友仔比呢條女啲分數比X到天咁高!!細佬近日在時代廣場見過呢條女,或者危Sir您可能也灼過

51萬

管理員

財神 發表於 2017-7-9 03:25
即係而家啱啱開嗰間"等於二"個長腿飛機場老細婆!隔離台有條友仔叫Jason15話呢條女好X正咁話喎,以前 ...

你聽個Jason15 狗吠吧,你不知道Jason15=它們的版主Ben(又名禿鷹笨lun 7)嗎。我和你説的Yaya很熟(如果是你所说的那位老板娘),她一直都不做大的,而且早已上岸了,不會再親自做的了。呢條Jason15, 你細心留意下就知佢係版主自己。多數情形用呢個戶口黎撑自己,另一個作用係用呢個戶口去推一些剛剛出廣告的客戶,第三個作用就係認屎認屁。如果佢有灼過Yaya, 叫佢出嚟同Yaya對質咪知佢堅定流囉。
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-7-9 09:42
你聽個Jason15 狗吠吧,你不知道Jason15=它們的版主Ben(又名禿鷹笨lun 7)嗎。我和你説的Yaya很熟(如果是你 ...

原來如此

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-7-9 09:42
你聽個Jason15 狗吠吧,你不知道Jason15=它們的版主Ben(又名禿鷹笨lun 7)嗎。我和你説的Yaya很熟(如果是你 ...

原來如此