多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 4637|回復: 2

我懷疑隔離台有個叫"密碼碼"就係以前自稱「一哥」個老淫蟲

高級會員

活躍會員熱心會員

唔排除呢條死老鬼同Dickhead Ben&Fat belly pig小土豆有「曖昧」關係,極有可能係佢地其中一個個老豆都未定。本人每次登入佢地個爤鬼台必定見到呢隻死老鬼不斷發噏瘋,有時都睇唔明呢條老人痴呆寫乜春,但係Dickhead Ben同埋Fat belly pig小土豆就由得呢隻"老學雞"企度練習寫儍字,其他人啲正常報告如果唔大力奉承下呢兩條撚樣嘅話,佢地就唔理3721一鳩將啲狼友花鳩左成擔心機寫嘅真實報告刪除!不但咁,最鳩服呢兩個含撚口,一日自吹自擂,亂噏一通,其實未戒奶啲都睇得出佢兩條撚樣識乜撚叫做"言論自由"咩!屌佢老味,大細超佢地就最鳩叻....

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

我亦懷疑密碼碼有可能是笨lun柒或肥醜Jerry本人,雖然冇睇佢寫乜,但係一睇就知係寫手
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-8-28 15:04
我亦懷疑密碼碼有可能是笨lun柒或肥醜Jerry本人,雖然冇睇佢寫乜,但係一睇就知係寫手 ...

明智之舉!
您唔睇好過睇,睇完您就想揼鐡咁揼鳩瓜佢!