多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: 小六子

多伦多那些年那些日子 --- Those years those days in Toronto [Chinese]

高級會員

gti 發表於 2015-6-2 16:50
JD Mina I visited her so many time also TAG141 Lucy = Mercedes some time she will come back toronto  ...

Is Lucy so good?

金牌會員

危sir or 六子,知道sislley还回来不?toe的那个

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

bluesky 發表於 2015-6-3 22:55
危sir or 六子,知道sislley还回来不?toe的那个

應該暫時都不會了。何況目前女孩進入多倫多有點困難。
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

俾六兄令我回想好多搵食舊事,有感而發,十幾年前差不多全都是選美場,kennedy/sheppard 兩間油站旁apartment 大量中菜,同有毒西洋菜,貨源一般,通常都係報紙廣告尋找,後來開始多了日韓歺子廣告,有次重要喺yonge scotia 門口等keeper帶路上一處retail store 2nd floor 開歺,冇涼沖十分奇怪,但當你嘆過kimchi你係唔會想返去食中菜或西洋菜,後期最記得green lane 生果檔,兩房加sun den 格局,重有大把食客喺大廳等食嘅奇景,真過癮,又其事喺Sun den 食緊嗰位,食得快走番出嚟又俾人笑,食得耐又俾人吊嗰種壓力,好壓迫,後有joe scarbough inn 嘅起楚,問佢有冇堂食,又話得外賣,跟住又話去inn ,吊你個系d房有蟲咬點系食,又冇冷氣,同服務員講轉地方我俾錢,服務員手菜我真係唔試唔得,之後食完重要我車服務員番屋企,沿途我重呃鐘同佢high tea 又抽吓水一流,重有elaine 當年佢重係女果陣,真係食冇數,瘦瘦地B波又高又白又有腳cantonese 交流,有幾次真想環保插,好彩㩒得住。以上全是有感而發,不喜勿插,謝謝

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

gti 發表於 2015-6-4 09:40
俾六兄令我回想好多搵食舊事,有感而發,十幾年前差不多全都是選美場,kennedy/sheppard 兩間油站旁apartme ...

哈哈,又多一隻老狼寫回憶錄,咁你有冇試過馬拉場呀?
危Sir一出鬼神驚

論壇元老

危天行 發表於 2015-6-4 10:00
哈哈,又多一隻老狼寫回憶錄,咁你有冇試過馬拉場呀?

我唔識分馬拉定大陸,becky媽,嗰個係唔係?重有bayview/empress 嗰檔d服務員都幾好,拍車又方便,重有empress ave single 有件dancer叫crystal ,服務特別,跳完舞先䦕得歺,佢嘅身材無得頂,中國人佢冇論年齡身材無歒.
This gal below from JD too do you remeber?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

51萬

管理員

gti 發表於 2015-6-4 10:24
我唔識分馬拉定大陸,becky媽,嗰個係唔係?重有bayview/empress 嗰檔d服務員都幾好,拍車又方便,重有emp ...

不是啦,馬拉場是在 Kennedy Sheppard Walmart 對面,全部都是馬拉妹妹,每個都穿著透視裝,有樣有身材。Becky未入流啦! 哈哈,連我也沒有見過這個dancer,利害。

危Sir一出鬼神驚

高級會員

六兄有否Sislley 照片?

論壇元老

危天行 發表於 2015-6-4 12:01
不是啦,馬拉場是在 Kennedy Sheppard Walmart 對面,全部都是馬拉妹妹,每個都穿著透視裝,有樣有身材。 ...

Mr.Danger your term please tell me more detail about 馬拉場 ,thx interesting!!!

高級會員

活躍會員熱心會員

她和lucy是好朋友来的