多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 27285|回復: 102

♛長腳小女神 EMMA 初做 @ 1+1 SPA ♛ 一不離二 [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

好多人問點解我出咁少報告GA, 答案係因為我想盡量將我自己能夠入口, 質量有番D保證嘅囡囡先介紹比大家, 我諗你地明嘅
呢幾日我會連續出3個報告, 都屬精品, 狼友可自行判斷

正所謂一不離二, 介紹完斧山韓妹後, 適逄近排心情又唔好, 想出去散吓心. 搵間SPA和另一間韓妹名牌店(將在另一報告)散心.
既然目標明確, 見1+1 SPA 開張咗幾日一直都未有空去視察吓環境, 就先去辣吓更.  
如果怕尴尬, 就學yaoyu.d兄講, 由後門進入啦. 我行不改名, 就直接從前門摌入去啦喂~

開門比我嘅囡囡好鬼高, 著住條迷你短裙仔, 成條長腿露晒出黎. 我知道我又唔洗走要留低比家用了
佢介紹自己叫EMMA, 目測唔會超過23歲, 5\'7-8吋, 長髮飄逸, 皮膚白到反光, 在SPA場黎講係靚女應有小女神級數,
我相信EMMA會被彈鐘嘅機會好微....

沖完涼赤條條趴低等靚女入黎, EMMA把燈光弄暗, 頭貼近我耳邊細聲問我: \"先幫你按一下好不好?\"
果陣呵氣由耳仔直接打入心, 起晒雞皮成身軟晒, 咩都話好GA啦~

趴响度嘅同時, EMMA亦站在我前方頭的位置按摩, 我在床洞嘅視線一直都離唔開佢果條長腿, 不其然就伸手去摸,
由下而上, 嫩滑細膩, 直到左右盤骨位置, 順勢把手伸入短裙內褲內, 搓揉她圓潤的屁股...

聰明的EMMA彎腰頭再次貼近我耳邊問:\"您想怎樣帥哥?\" 與此同時, 已經自然地慢慢脫下她的迷你短裙和內褲.
呢個情境真係何其誘人.....我還未回答, 再與此同時, EMMA已經站到我身旁, 好像不用我回答, 已經意會到我想要什麼..

EMMA由我耳珠開始, 慢慢地錫落去頸, 背, 全身...正所謂\" 9硬心不硬\", 我亦老實不客氣伸手撫弄她那已經沒有內褲
保護著的濕潤小鮑魚 好快大家嘅熱情已經升溫, 這次以為冇死, 仲唔到我貼近佢耳邊問:\"有套嗎?\"....
佢竟然話冇, 碌9此時硬到冇朋友, 我唯有再問:\"那怎麼辦?\" 這時我才意識到EMMA只有BS...唉....鬼叫佢靚女咩,
BS就BS啦.... 但相信我, BS都一定唔會後悔, 咁嘅高度, 身型+樣貌, 响SPA真係唔係見過好多.
唔去走寶, 唔好話危Sir冇提過您啦.  

可能我係老板朋友吧, EMMA有意無意用她赤條條的妹妹磨擦我那也赤條條的小天行, 碌9此時硬上加硬, 最後我在
EMMA雙腿間勁射而出, 把一天的煩悶一掃而空.  剩係玩EMMA條腿已經可以玩多幾次.  
而且睇落EMMA有些少似一名女明星, 係邊個? 想知就回帖啦(有圖)

Face樣貌: 8.5
Body身材: 8.5
Service服務: 9
Attitude態度: 10

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

來源: ♛長腳小女神 EMMA 初做 @ 1+1 SPA ♛ 一不離二 [Chinese]
危Sir一出鬼神驚

註冊會員

Xiexiefdnx

金牌會員

活躍會員熱心會員

Thank you Mr Danger Sir

金牌會員

危 Sir 好介绍

註冊會員

ddddddddddd

金牌會員

Mr Dangerous....thank you for your review!

中級會員

nice

高級會員

看看看看看看看

中級會員

thanks

金牌會員

Thanks