多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 3523|回復: 2

Yuki @ Lamon Spa [Chinese]

關閉 [複製鏈接]
今日有時間寫報告...
三日前又身痕, call 去Lamon 話有3個只來了1、2星期,馬上去睇睇!
輪到Yuki入房問我o唔ok,梗係冇問題! 我馬上去冲涼

樣 : 7~8分, 好白, 拖佢出嚟一定唔失禮, 少少網紅樣
身 : 8分, 好鬼滑, 有波有腰有籮, 大脾小腿又唔粗, 5'4" 左右, 不過波就好似整嗰, 但係都好軟熟
服 : 8.5~9分, 這一部份我最like, 主動, 交足功課, you know what I mean..

佢話來加只有半個月, 怕凍所以想12月前走回上海. 我話唔洗驚, 凍的話攬住我就得囉

May repeat 1 to 2 time until my next target...
P.S. standard fees...

Bro, in the title you said Yuki but in the content you said Suki. So she is Yuki or Suki?
oh...hahaha, is Yuki