多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: bigdick

想去1+1 SPA卻被他媽的ANGEL SPA騙了,去妳娘!! [Chinese]

關閉 [複製鏈接]

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

啱啱Catastrophe兄又爆料,原來呢件許氏家族KingChan好鬼冇腦,成Q日比B&J老點,為咗揾廣告,推佢出去食垃圾。根據佢哋嘅logic, 只要派人去叼咗個場主,個場主lum佢,咪登廣告囉!
唉,真係仲衰過做鸭,影衰晒許家。
至於食咗邊個?其中一個咪係果個冇新份,比移民局通輯緊,以前開青春夜場同黑咖啡,精神有啲問題果個Nana囉。
估唔到許KingChan咁重口味,同佢主人笨Lun柒有得揮。不過Nana總比天山童姥年輕啲
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

危天行 發表於 2017-8-8 01:36
啱啱Catastrophe兄又爆料,原來呢件許氏家族KingChan好鬼冇腦,成Q日比B&J老點,為咗揾廣告,推佢出去食垃 ...

危Sir可否私下話我知您所說精神有問題嗰個XaXa係唔我諗緊嗰個,您的料越睇越好鳩驚!

51萬

管理員

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

財神 發表於 2017-8-8 11:20
危Sir可否私下話我知您所說精神有問題嗰個XaXa係唔我諗緊嗰個,您的料越睇越好鳩驚! ...

你諗緊邊個先?
危Sir一出鬼神驚

高級會員

活躍會員熱心會員

紫禁城個慈禧太后

版主

次數 / 持久王

最佳新人優秀版主活躍會員突出貢獻熱心會員

危天行 發表於 2017-8-8 01:36
啱啱Catastrophe兄又爆料,原來呢件許氏家族KingChan好鬼冇腦,成Q日比B&J老點,為咗揾廣告,推佢出去食垃 ...

Yeah man, B&J will totally use him up and push him down the cliff to die one day when it is required.  Duck?  he wishes, be lucky to get a discount.

Btw, I thought I saw Nana the other day and thought she was quite hot to be honest.

51萬

管理員

夕陽台KINGCHAN可能怕継續落去許氏家族真係會搵人過黎清理門戶, 打9死佢呢件廢青, 竟然又SEND訊息比Catastrophe兄, 仲話自己主人笨LUN柒係"屎眼" 點知比Catastrophe兄Cap圖都唔知, 禿鷹, 睇吓你隻狗點寫你

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
危Sir一出鬼神驚