多倫多夜遊交友資訊網

搜索
查看: 13578|回復: 3

Jolin @ QQ [Chinese]

高級會員

平時會Work from home,但間唔鐘都會返office。返工司維一最好就係喺Hwy 7 同Leslie附近,開車兩分鐘就到QQ。我大約6:30左右去到,今次係第一次冇得俾我揀女,因為得返一個,就係Jolin。

其實第一眼睇落佢個樣都唔差,身材就細粒啲,B size。鐘意切小朋友就啱晒你。佢話佢今年23歲,我睇落去以為仲細啲。

按摩都算有力,係技術就差啲。同佢傾偈覺得佢態度幾好,佢話一時時,有時心情唔好就會黑面。好彩佢今日心情好。。。

開波就女上男下,可能因為我太長嘅關係,佢靜係喺龜頭度un,feel唔到乜。轉男上女下我就插爆佢。

完事後再按多陣&傾偈。問佢今日有幾多人返工,佢話有十個,同埋所有女都接緊客。佢多係啱啱送完客先接我。咁樣講既話佢唔係最後一個,係頭一批再cycle返到開頭。所以我都算叫好彩。

佢話平時返一至日,除咗親戚到。下次有機會一定repeat

51萬

管理員

長9王 / 耐力王 / 創會始祖 / 頂級元老

最佳新人活躍會員熱心會員推廣達人宣傳達人灌水之王優秀版主突出貢獻榮譽管理論壇元老

危Sir一出鬼神驚
she is good... tried her long ago.. but they usually have good stuffs so sometime hard to pick her again

and one time i tried duo with her and ceci.. they only gave me on shot.. so turn me down

金牌會員

sickmall 發表於 2022-6-26 21:33
she is good... tried her long ago.. but they usually have good stuffs so sometime hard to pick her a ...

I like Jolin but sometimes they are too busy and I went to see her lately close to the end of the day and she may be sweating during the day and she can wash her body but not her hair. So I smell a bit hair oil.  
I should have seen her in the morning while she's still fresh...lol