多倫多夜遊交友資訊網

搜索
樓主: s8fans

Honey/Vip/Angel/Love Spa 被放蛇掃黃, 老板敗走, 囡囡四散?

關閉 [複製鏈接]

高級會員

果个扑街 混蛋 密码码 肥狼  赌鬼 Mofoking 都系版主或者版主的马仔。。。。。叼距老母!母的好死!

高級會員

危天行 發表於 2018-3-11 00:20
但係仍然有好撚多On9仔信晒,食完屎番嚟又唔寫得,啞仔食黃蓮

我宜家有点信危蛇的话啦。。。。巨地个版主好贱---经常删我的留言。。。。。没有言论自由。。。。任由密码码个衰人在那里撒野。。。。。。食完屎番嚟又唔寫得,啞仔食黃蓮

註冊會員

原来你是早期猛说中国mm全都有性病,后来为rikki沉船不断骚扰她,还为擦asb老板鞋而在每条帖都夸asb及踩其他场子的那位疯子 。。。。业余格斗士

高級會員

sunyee 發表於 2018-6-2 17:47
原来你是早期猛说中国mm全都有性病,后来为rikki沉船不断骚扰她,还为擦asb老板鞋而在每条帖都夸asb及踩其 ...

业余格斗士? 你认错人啦。。。。。。边个识左果边的马甲啊?? 那边好多都系版主的马甲。。。我怀疑业余格斗士是版主的马仔。。。。。

高級會員

sunyee 發表於 2018-6-2 17:47
原来你是早期猛说中国mm全都有性病,后来为rikki沉船不断骚扰她,还为擦asb老板鞋而在每条帖都夸asb及踩其 ...

你系边个呀?点解你知道甘多嘎?你系唔系写手台个版主的马甲或马仔? 我都唔识你个喔。。。。不过你话嘎果个业余格斗士真系有意思,好好笑 哈哈